Vähän WE -meininkejä

Oma treenimotivaatio jälleen nousussa. Syksyä kohti mennään!

Ollaan taas Zamunkin kanssa treenailtu tolppia, puomeja ja peruutuksia. Pikkuesteitä hypelty ja muuteskin tehty enemmän treenejä WE (Working Eguitation) henkeen… Liekö ahkera perinnesatulan käyttökin siihen houkutellut vaiko sitten nämä uutiset ja videopätkät joita on viime viikkojen aikana tulvinut täällä netissä.

Oli miten oli… Hauskaa meillä on ollut. Ja heppa ainakin tykkää noista treeneistä kovastikin. Kaikki taipumiset ja kokoamiset tulevat siinä sitten lisäksi kylkiäisenä, aivan kuin ilmaiseksi. Harmi, ettei olla aikoihin päästy Working Equitation -kurssille. Paulo Bastoskin viime kuussa peruuntui. Ja nyt alkanut kuukausikin näyttää niin kiireiseltä, etten uskaltanut ilmoittautua yhdellekään tarjolla olleista kursseista. Toivottavasti syksyllä osuisi joku kurssiviikonloppu nappiin meidänkin kohdalle!

Mutta nyt ollaan kurssiteltu ihan vaan itsekseen tai oikeastaan netin kautta. Videot on ihan hyviä oppimisen kannalta. Tässä vähän nykyisen (uusimman, muutaman viikon takaisen) Euroopanmestarin tyylinäytettä.

JA tässä myös hyvää pätkää lajin eri osuuksilta, arvioita lajista, sen tulevaisuudesta ja tietty siitä miksi Portugali pärjäsi kisoissa niin hyvin. Mm. hyvät hevoset, erinomainen rotu joka on luotu tähän lajiin, hyviä portugalilaisia valmentajia lajiin omasta takaa ja hyvä yhteishenki kaikkien kesken joukkueessa. Ja lähes kaikilla hyvin pärjänneillä, myös muista maista, oli allaan myös lusitano-hevosia. Toki ehkä erona kuitenkin, että nämä miehet ovat tainneet syntyä hevosen selässä ja kasvaneet vaippaikäisistä lusitanojen kanssa. :)Sori, ei kannata hermostua tästä rotuhehkutuksesta (Se nyt vaan sattuu välittymään noista haastatteluista juuri tässä videossa eikä minusta ainakaan ole vastaan väittämään)… Noh, voihan nautiskella videosta myös ihan neutraalistikin…. Lajin meininkiä ja henkeä. Ja hyviä pätkiä myös tosta ”lehmäosuudesta”.

Tässä taas aloin punoa uusia juonia alkavalle syksylle.

Palataan taas! 🙂

Jätä kommentti